Gala Pin assisteix a la inauguració de la 21a edifició del Festival DocsBarcelona : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix a la inauguració de la 21a edifició del Festival DocsBarcelona

15/05/2018

Dimecres 16 de maig, a les 19:30 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà la inauguració de la 21a edifició del Festival DocsBarcelona, que tindrà lloc als Cinemes Aribau Multicines (carrer d’Aribau, 5). En aquesta inauguració tindrà lloc la premier mundial de la pel·lícula “Petitet” produïda per Lastor Media i amb la presència del seu director, Carles Bosch, i del seu protagonista, Joan Ximénez Valentí “Petitet”.

Aquesta edició del Docs Barcelona se celebrarà entre els dies 16 i 27 de maig al CCCB, als Cinemes Aribau Club i a 10 municipis més de la província de Barcelona.Compartiu aquest contingut