Janet Sanz i Frederic Ximeno presenten les propostes guanyadores del concurs de cobertes verdes : Servei de Premsa

Janet Sanz i Frederic Ximeno presenten les propostes guanyadores del concurs de cobertes verdes

16/05/2018

Dijous, 17 de maig, a les 11.00 hores, (La Model, Entença 155), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz i el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, presenten les 10 propostes del concurs de cobertes verdes.

L’Ajuntament de Barcelona presenta quines han estat les propostes guanyadores del concurs de cobertes verdes, una iniciativa per aconseguir promoure la implantació de 10 nous terrats verds i difondre els seus beneficis, tant per a la ciutat com per als edificis a on se situïn.

En un acte realitzat en el marc de la Setmana de l’Arquitectura, els guanyadors presentaran les seves propostes de cobertes verdes i que es poden conèixer a través de l’exposició ubicada en el pati de la Model.Compartiu aquest contingut