Mercabarna inaugura ‘L’Aula del Fresc’ : Servei de Premsa

Mercabarna inaugura ‘L’Aula del Fresc’

18/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 22 de maig, a les 10h, (Centre Directiu de Mercabarna (Carrer Major de Mercabarna, 76), el regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i president de Mercabarna, Agustí Colom, acompanyat pel director general de la companyia, Josep Tejedo, i dels germans Torres, xefs i propietaris del restaurant ‘Dos cielos’, amb 2 estrelles Michelin, inauguraran el nou espai gastronòmic del polígon alimentari.

Amb ‘L’Aula del Fresc’, Mercabarna vol consolidar-se com a centre de referència en la formació de professionals de producte fresc, davant la gran demanda laboral de persones formades en oficis alimentaris, i la creixent necessitat dels consumidors per tenir la màxima informació sobre els aliments que consumeixen.

Durant la roda de premsa, es presentarà el nou espai gastronòmic, equipat amb les últimes tecnologies de la cuina i les telecomunicacions, i l’oferta formativa que tindrà dos branques: La formació en oficis alimentaris de persones amb dificultats d’inserció laboral i els cursos ‘Monogràfics de producte fresc’, adreçats a professionals del comerç i la restauració, impartits per cuiners de prestigi.

En el decurs de l’acte també es farà un breu balanç dels cursos de formació de Mercabarna (nombre d’alumnes, inserció laboral, perfil dels contractants…) i s’explicarà la vinculació dels germans Torres amb Mercabarna. A més, els xefs faran un show cooking de tapes de peix i marisc sense cocció per als alumnes d’un curs ocupacional de peixateria organitzat per Mercabarna. Els estudiants, situats al Mercat del Ninot de Barcelona, interactuaran per vídeo conferència amb els xefs.





Paraules clau

comerç/ mercat/ mercats/