El dominical de Sant Antoni obre portes : Servei de Premsa

El dominical de Sant Antoni obre portes

27/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els veïns i veïnes han pogut participar en les visites guiades per conèixer en detall la remodelació del mercat, avui que les parades estan tancades

Durant tot el cap de setmana, les placetes del voltant del mercat han celebrat la festa d’inauguració amb activitats i tallers organitzats per entitats del barri

 

El dominical del Mercat de Sant Antoni ha obert portes, amb 78 parades ubicades al voltant del mercat i sota unes marquesines construïdes específicament per a les parades d’aquest mercat de vell. El dominical, un dels mercats de venda de llibres de segona mà més grans d’Europa, comença a funcionar a la seva nova ubicació quatre dies després que ho fessin el mercat de fresc i el mercat dels encants, el passat dimecres 23 de maig.

 

La rehabilitació del Mercat ha inclòs el projecte de remodelació de l’antic baluard de Sant Antoni, que formava part de la muralla del segle XVII, que separava l’antiga ciutat del nou Eixample, i que es pot visitar a la -1. Aquest carrer, restarà obert en horari comercial i més enllà d’aquest horari, en les hores d’obertura habituals dels interiors d’illa.

A banda, s’ha construït un pàrquing públic de 400 places que donarà servei al barri i un espai d’infraestructura logística per als paradistes. Les obres el Mercat també han incorporat en la construcció com el sistema de climatització aprofitant les aigües freàtiques, l’estabilització de les restes arqueològiques trobades o la rehabilitació de l’estructura de l’edifici d’Antoni Rovira i Trias.

A més de vendre llibres es venen llibre vell i de segona ma, contes, còmics, segells, monedes, cromos, calendaris, revistes, pòsters, pel·lícules i vídeos, videojocs i música en suport magnètic.





Paraules clau

comerç/ cultura/ mercat/