Primer dia de la campanya d’ajuts Llança’t destinada a persones que es fan autònomes : Servei de Premsa

Primer dia de la campanya d’ajuts Llança’t destinada a persones que es fan autònomes

28/05/2018

Avui ha començat el termini per sol·licitar a Barcelona Activa ajuts adreçats a les persones que s’hagin fet autònomes i estiguessin prèviament en situació d’atur. En total, es destinaran 2 milions d’euros al programa Llança’t, que pretén alleugerir les despeses que aquest col·lectiu ha d’assumir durant el primer any d’activitat, com ara les quotes de la Seguretat Social, tributs i taxes, el lloguer dels despatxos de treball o serveis prestats per tercers, entre d’altres.

Aquesta és una nova convocatòria del programa de suport a persones autònomes i sòcies de cooperatives que promou l’autoocupació, la creació de noves activitats econòmiques i l’enriquiment del teixit empresarial a Barcelona, alhora que disminueix el nombre de persones aturades a la ciutat.

Segons estableix el programa Llança’t, les subvencions es poden sol·licitar sempre que la data d’alta d’autònom hagi estat a partir del dia 1 de desembre de 2016. Els expedients acceptats obtindran una cobertura de les despeses relatives al seu primer any d’activitat, amb la qual cosa es podran estalviar, en alguns dels casos, tenint en compte l’edat o els costos durant el temps treballat, fins a 4.000 euros. Les persones interessades s’hauran d’adreçar al portal de tràmits de l’Ajuntament amb Certificat Digital, l’òrgan encarregat de rebre aquestes propostes.

Despeses subvencionables:

Poden demanar la subvenció:

Totes les persones empadronades a la ciutat de Barcelona que hagin iniciat una nova activitat econòmica com a:

Tota la informació a : https://empreses.barcelonactiva.cat/ca/web/es/llancatCompartiu aquest contingut