L’alcaldessa presideix l’acte de commemoració dels 500 anys de la Reforma Protestant : Servei de Premsa

L’alcaldessa presideix l’acte de commemoració dels 500 anys de la Reforma Protestant

29/05/2018

Dimarts, 29 de maig, a les 17 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte de commemoració dels 500 anys de la Reforma Protestant. A l’acte també hi assistiran el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, Jaume Asens, i la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López.

 

 

 

L’acte de commemoració, presentat pel periodista Carles Solà, consta d’un primer bloc amb dues intervencions de caire acadèmic: una titulada ‘La importància històrica del protestantisme a la ciutat, a càrrec de Federico Vázquez, doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i Màster en Criminologia per la Universitat Autònoma de Barcelona; i una altra titulada “L’herència del protestantisme en l’actualitat: el cristianisme evangèlic a Barcelona”, a càrrec de Maria del Mar Griera, directora del grup de recerca ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió), professora de sociologia i vicedegana de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Posteriorment, hi intervindrà el pastor protestant Guillem Correa, en representació del Consell Evangèlic de Catalunya. Hi haurà també una actuació musical a càrrec de David Suárez, Pablo Samuel Planes, Sarai Martínez Rabadán i Gemma Pueyo.Compartiu aquest contingut