N26 The Mobile Bank escull Barcelona per instal·lar la seva segona oficina europea : Servei de Premsa

N26 The Mobile Bank escull Barcelona per instal·lar la seva segona oficina europea

12/06/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La marca fintech obre un procés de selecció per contractar més de 100 persones enginyeres i expertes en desenvolupament tecnològic de producte a la seu catalana abans de finalitzar 2019

Barcelona Activa acompanyarà l’empresa en el seu procés d’implantació a la ciutat

Segons s’ha fet públic avui en el congrés MoneyConf a Dublin, N26 The Mobile Bank ha triat Barcelona com a segona seu europea a partir del setembre. La companyia ja té ubicació a Berlin i també a Nova York.

La capital catalana ha estat escollida pel seu ecosistema emprenedor i per esdevenir un dels epicentres de la tecnologia més destacats en el mapa mundial. A més del sector emprenedor, i la qualitat de vida a la ciutat, també ha estat un factor determinant que Espanya sigui un dels mercats prioritaris per l’empresa.

N26 ha obert un procés de selecció a Barcelona a través del seu web, que contractarà més de 100 persones enginyeres i expertes en desenvolupament tecnològic producte. L’objectiu de la marca fintech és redissenyar la banca per fer-la més accessible i contemporània. De fet, va néixer des de zero creada exclusivament per utilitzar-la des de l’smartphone. Al març, N26 va tancar una ronda de finançament per valor de 160 milions de dòlars, i la setmana passada ha superat els mil milions d’euros en transaccions mensuals amb més d’un milió de clients.

 

Millor estratègia de captació d’inversió estrangera

Barcelona és, a més a més, la ciutat d’Europa que presenta la millor estratègia de promoció i captació d’inversió estrangera i la segona del sud d’Europa amb les millors perspectives per al període 2018-2019, segons l’informe FDi Cities and Regions of the Future (grup del Financial Times). Aquesta prestigiosa font situa Catalunya com la millor regió per a invertir al sud d’Europa per segon any consecutiu.

L’empresa de finances N26 The Mobile Bank comptarà amb el servei d’aterratge empresarial de l’OAE, un equipament de Barcelona Activa. Aquesta oficina, l’any 2017, va atendre més de 6.000 companyies.





Paraules clau

economia/