A un mes dels Campionats Europeus de Waterpolo Barcelona 2018 : Servei de Premsa

A un mes dels Campionats Europeus de Waterpolo Barcelona 2018

13/06/2018

Data: 14/06/2018
Hora: 11:30
Lloc: Museu Colet (c. Buenos Aires, 56)

Marta Carranza assisteix a la conferència de premsa que ofereix el Comité Organitzador dels Europeus de Waterpolo per presentar les últimes novetats

La comissionada d’Esports i vicepresidenta del Comitè Organitzador, Marta Carranza, assisteix a la conferència de premsa del 33rs Campionats d’Europa de Waterpolo que ofereix demà el Comitè Organitzador, a les 11.30 al Museu Colet (c. Buenos Aires, 56). Fernando Carpena, president del Comitè, i Eugeni Ballarín, director general, presentaran les últimes novetats de la competició i la pilota oficial amb la que es jugaran els campionats a les piscines municipals Bernat Picornell, del 14 al 28 de juliol.Compartiu aquest contingut