Ada Colau assisteix a l’acte commemoratiu del 25è aniversari del Consell de Dones de Sant Martí : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte commemoratiu del 25è aniversari del Consell de Dones de Sant Martí

13/06/2018

Dijous 14 de juny, a les 17.30 hores, a la seu del districte de Sant Martí (Pl. Valentí Almirall, 1) l’alcaldessa, Ada Colau, assisteix a l’acte commemoratiu de celebració dels 25 anys del Consell de Dones de Sant Martí, creat al 1993, un any abans de la posada en marxa del Consell Municipal de les Dones de Barcelona.

L’acte, que comptarà amb la presència de la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i del regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, farà un repàs i posarà en valor la tasca del consell i de les dones que hi han participat.

Els assistents podran visitar l’exposició interactiva del diari ‘Dones’, publicat pel Consell de Dones de Sant Martí de l’any 1997 al 2007.Compartiu aquest contingut