Ada Colau assiteix a l’acte de celebració del 50è aniversari d’Abacus cooperativa : Servei de Premsa

Ada Colau assiteix a l’acte de celebració del 50è aniversari d’Abacus cooperativa

13/06/2018

Dijous 14 de juny, a les 18:30 hores (L’Auditori, c/Lepant, 150), l’alcaldessa, Ada Colau, assiteix a l’acte de celebració del 50è aniversari d’Abacus cooperativa. A l’acte també hi assitirà el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, Alvaro Porro.

El Plenari de l’Ajuntament de Barcelona del passat mes d’abril va acordar atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a Abacus Cooperativa en reconeixement a la seva trajectòria de 50 anys de compromís amb l’educació, la cultura i el cooperativisme, que l’han convertit en un referent a casa nostra. A finals de maig va tenir lloc l’acte de lliurament de la Medalla en un acte celebrat al Saló de Cent.
Abacus Cooperativa va néixer l’any 1968, quan un grup de mestres amb pares, mares i alumnes, conjuntament amb l’Escola de Mestres Rosa Sensat, van decidir endegar un projecte cooperatiu per donar un servei de qualitat en l’àmbit de l’educació i la cultura. La cooperativa compta actualment amb 46 establiments a Catalunya, València i Balears.Compartiu aquest contingut