El Parc d’Atraccions Tibidabo celebra la festa “Un estiu sense barreres” : Servei de Premsa

El Parc d’Atraccions Tibidabo celebra la festa “Un estiu sense barreres”

13/06/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Més de 1800 nens i nenes amb diferents discapacitats i mobilitat reduïda han pogut gaudir de totes les atraccions del Parc amb igualtat de condicions

S’ha creat un plànol adaptat del Parc amb especificacions concretes per a persones amb diversitat funcional

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha obert les seves portes de manera exclusiva a persones amb diferents discapacitats i mobilitat reduïda, en el que serà la XXIII edició de la festa “Un estiu sense barreres. Hi ha participat més de 1800 alumnes de 67 centres d’educació especial, que han pogut gaudir en igualtat d’oportunitats de totes les atraccions del Parc, gràcies a la tasca dels voluntaris de la Creu Roja i Voluntaris 2000.

Destaca l’autòmat “Tretze-Dotze”, creat pel conservador del Museu d’Autòmats del Parc al 2017. L’autòmat està adaptat per a persones amb discapacitat visual, i es pot tocar per identificar la seva forma, els materials dels que està fet i els seus mecanismes. També s’ha preparat un passi especial de l’espectacle “Geronimo Stilton i les lletres enigmàtiques”.

A banda, el Parc ja disposa d’atraccions totalment accessibles per a persones amb discapacitats, com són la roda panoràmica Giradabo o l’Embruixabruixes, amb vagons adaptat per pujar-hi amb cadira de rodes.

 

Es publica un plànol adaptat del Parc

El Parc d’Atraccions Tibidabo continua amb el compromís de fer els seus espais i atraccions cada cop més accessibles. Per això, aquest any s’ha publicat un plànol d’accessibilitat del Parc, amb especificacions concretes per a persones amb diversitat funcionals. El plànol es suma a la guia d’anticipació, que té com a objectiu el poder preparar la visita amb antelació, i el panell en Braille situat al mirador principal del Parc, que permet descobrir els edificis i espais més emblemàtics de la ciutat.





Paraules clau

infants/ tibidabo/