Marta Carranza participa a la presentació de les Extreme Sailing Series 2018 a Barcelona : Servei de Premsa

Marta Carranza participa a la presentació de les Extreme Sailing Series 2018 a Barcelona

13/06/2018

Data: 14/06/2018
Hora: 12:30
Lloc: Extreme Club (al costat de l’hotel W de Barcelona – Plaça Rosa dels Vents, 1)

Marta Carranza, comissionada d’Esports i presidenta de la Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB), assisteix demà 14 de juny a la presentació de la tercera etapa del campionat Extreme Sailing Series 2018, el circuit de regates que per segon any consecutiu se celebra a Barcelona. L’acte de presentació tindrà lloc demà a les 12.30 hores a l’Extreme Club, ubicat al costat de l’hotel W de Barcelona (a la pl. Rosa dels Vents, 1), i comptarà amb la presència de Xosé-Carlos Fernández, director general de la FNOB, John Craig, director de regates, i els patrons de les embarcacions participants.

Les Extreme Sailing Series són un circuit de regates en format estadi, en catamarans ultra ràpids GC32 equipats amb hidroales, que se celebra a set enclavaments emblemàtics de tot el món, entre d’ells Barcelona en la seva 3a etapa. Tindrà lloc del 14 al 17 de juny a les aigües de davant de la platja de Sant Sebastià.Compartiu aquest contingut