Celebrada amb èxit una nova edició de la desfilada Roquetes Fashion & Food Week : Servei de Premsa

Celebrada amb èxit una nova edició de la desfilada Roquetes Fashion & Food Week

16/06/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa, Ada Colau, ha assistit a la desfilada, que ha celebrat la seva sisena edició, i que s’ha convertit en un projecte social de referencia que professionalitza les seves participants en l’àmbit de la costura

Compta amb el suport de Treball als Barris, projecte de Barcelona Activa amb un enfoc de proximitat territorial, i del districte de Nou Barris en logística i l’organització

L’alcaldessa Ada Colau ha assistit a la Roquetes Fashion & Food Week, un esdeveniment comunitari que consisteix en una tradicional desfilada de moda i cuina i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i del districte de Nou Barris.

 

 

 

 

Per la passarel·la han desfilat les mateixes talleristes que han dissenyat i confeccionat els seus vestits en els diferents tallers que s’han fet el marc del projecte Fer Més Amb Menys. La posada en escena de la nova col·lecció és possible gràcies a la vinculació de veïnes i veïns del barri, entitats i comerços, a més d’empreses de moda, com ara Rosa Clarà, Gratacós, Mango i Crepis.

Fer més amb menys, impulsat per la Plataforma d’entitats de Roquetes, neix de la necessitat de transformar socialment el barri, contribuir a la millora de la qualitat de vida del veïnat i lluitar contra l’aïllament ocasionat per la crisi econòmica. En concret, el projecte pretén incrementar les possibilitats de les participants de trobar una feina, professionalitzant-les en l’àmbit de la costura i promovent la seva implicació en esdeveniments comunitaris com la Roquetes Fashion & Food Week.

El projecte compta des de fa més de 7 anys amb el suport de Barcelona Activa, que per mitjà del programa Treball als Barris, ha contribuït a consolidar una acció formativa que té un impacte positiu tant sobre les persones que hi participen com sobre el veïnat del barri de Roquetes.

Enguany, Fer més amb menys ha estat finançat amb 20.000 euros per mitjà d’”Impulsem el que Fas”, programa que ofereix suport a projectes que dinamitzen l’economia dels barris i districtes, i que s’emmarca dins de l’estratègia del consistori d’impulsar el desenvolupament econòmic dels territoris amb rendes més baixes.





Paraules clau

Nou Barris/