Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de l’Eixample

16/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Ahir a la nit, a les 00:34 hores, una dona de 34 anys va morir atropellada per un cotxe VTC al carrer Aragó amb Casanova, al districte de l’Eixample. En el mateix atropellament, una altra vianant va resultar ferida greu, i dues passatgeres i el conductor del vehicle van resultar ferits lleus.

En el que portem d’any, 3 vianants han mort atropellats a Barcelona. L’any passat 5 vianants van morir en accidents de trànsit a la ciutat.

Fins el lloc de l’accident es van traslladar efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

El Consistori lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona recorda que els vianants són un dels col•lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

seguretat/