Presentació dels estudis de perfils professionals del sector marítim del Port de Barcelona i de Barcelona Activa : Servei de Premsa

Presentació dels estudis de perfils professionals del sector marítim del Port de Barcelona i de Barcelona Activa

19/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 20 de juny, a les 11:00 hores,( Sala Port de Barcelona. World Trade Center, edifici Nord-Oest, 1a planta), es presentaran els estudis dels perfils professionals del sector marítim i de la Comunitat Portuària de Barcelona. Els estudis, encarregats pel Port de Barcelona i Barcelona Activa, tenen el doble objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones i d’impulsar la competitivitat de les empreses.

Els dos estudis són complementaris i analitzen els perfils professionals demandats per les empreses del sector marítim i portuari, però cadascun d’ells se centra en nivells professionals diferents: l’informe del Port de Barcelona analitza les necessitats laborals vinculades a l’àmbit de la Formació Professional, mentre que l’estudi de Barcelona Activa es fixa en la resta de perfils professionals (ofertes laborals per persones sense estudis o amb estudis universitaris).

Els estudis seran presentats per la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret; la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel; i l’adjunt a Direcció General i Desenvolupament Corporatiu del Port de Barcelona, Pedro Arellano, entre d’altres representants de les administracions implicades.





Paraules clau

ocupació/