Dimecres comença l’estiu al Tibidabo : Servei de Premsa

Dimecres comença l’estiu al Tibidabo

25/06/2018



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El parc adapta el seu horari a la temporada estival, i obrint les portes de dimecres a diumenge juny i juliol.

Com a novetat, durant l’agost s’obrirà tots els dies fins a les 23h

A partir del 30 de juny, el parc s’omplirà de màgia durant un mes, amb diferents espectacles a càrrec reconeguts de mags i magues

La temporada d’estiu del Parc d’Atraccions Tibidabo comença el pròxim dimecres 27 de juny amb diferents novetats, com el nou espectacle làser, la nova atracció del castell dels contes o el tradicional Tibidabo Magic. Com és habitual, el Parc ha adaptat el seu horari a l’estiu i estarà obert de dimecres a diumenge des de les 11h. Al juliol l’horari de tancament dependrà del dia de la setmana: dimecres, dijous i divendres a les 21h, dissabte a les 23h i diumenge a les 22h. Durant l’agost, com a novetat, el Parc obrirà cada dia fins a les 23h. Les dues primeres setmanes de setembre es mantindrà l’horari estival. Es poden consultar els horaris d’obertura fent clic aquí.

A partir de l’1 d’agost començarà el nou espectacle làser de cloenda, un show audiovisual nocturn basat en la història del cinema. Arpes làser, raigs i geisers de colors ompliran la Plaça dels Somnis al ritme de la música, mentre es projecten animacions i continguts gràfics que, acompanyats d’una narració, expliquen l’evolució del setè art i els seus diferents gèneres. També a l’agost s’inaugurarà el Castell dels Contes una atracció que pretén reivindicar els contes com a patrimoni emocional i intel·lectual per a grans i petits.

Abans, el 7 de juliol es celebrarà la festa solidària de la Fundació Ramon Martí Bonet, amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte “Visió per a tothom a Catalunya”, per garantir el dret a la salut visual d’infants i adults que es trobin en situació de vulneració. Les entrades al Parc seran de preu reduït i s’entregarà unes ulleres de sol solidàries. També al juliol es produirà l’aniversari d’una de les atraccions referents del Tibidabo, l’Hotel Krueger, que celebrarà 22 anys. Altres espectacles de juliol seran un concert de Gospel el dis 15 de juliol, i un concert a càrrec de la Coral Voces el dia 22 de juliol.

 

Tibidabo Màgic

Aquest any es celebrarà la ja tradicional edició del Tibidabo Màgic per setè any consecutiu, on cada cap de setmana del mes de juliol, els visitants podran gaudir de diferents espectacles amb la màgia com a protagonista a càrrec de 5 reconeguts mags.

El primer espectacle serà el “Ploraràs…de riure”, un show a càrrec del Mag Nani que barreja màgia i humor, integrant al públic i fent-los participar dels seus trucs de màgia amb coloms, mocadors màgics, cartes i, fins i tot, foc. El mag Toni Cors donarà vida a l’Andrew en el show “Andrew i la bossa màgica”, una bossa màgica que el manté jove malgrat tenir més de 100 anys.

L’espectacle “Jo, Xicana” té com a protagonista a la Xicana, interpretada per la maga Anna Montserrat, una pallassa que intenta fer màgia però que sempre s’equivoca, combinant la tendresa i la innocència en el conjunt del show. L’espectacle famíliar “Encara Belluga”, a càrrec de Montserrat Escopinya barreja la màgia, l’humor i la improvisació, sempre contant amb la participació del públic. Ideal per passar una estona entretinguda garantint-ne la diversió i la il·lusió.

L’últim cap de setmana de màgia els visitants podran gaudir de “Potadecabra, la millor màgia per nens i nenes de totes les edats amb jocs molt visuals realitzats amb materials d’ús diari com bosses de patates, caramels, ampolles de plàstic, retoladors de colors o llibres.

 

 

Dates dels espectacles:

30 de juny – Mag Nani-  Ploraràs (de riure)

1 de juliol-  Toni Cors – Andrew i la Bossa Màgica

7 i 8 de juliol – Anna Montserrat – Jo, Xicana

14 i 15 de juliol – Mag Nani-  Ploraràs (de riure)

21 i 22 de juliol – Montserrat Escopinya – Encara Belluga

28 i 29 de juliol – Felix Brunet – Potadecabra





Paraules clau

infants/ lleure/