Gala Pin assisteix a la Festa Major del Raval : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix a la Festa Major del Raval

11/07/2018

Dijous 12 de juliol, a les 21:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà al pregó de la Festa Major del barri del Raval que enguany anirà a càrrec de la tècnica de la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Ciutat Vella, Isabel Hernández. L’acte tindrà lloc a la plaça de Vicenç Martorell.

La regidora també passejarà per altres actes, com són la cercavila de les Societats Corals del Raval i al ball i cercavila de gegants, capgrossos, bouets i vaqueta del Raval; i la cercavila, manifestació i pregó de Raval Rebel, XVI Festes Alternatives del Raval. Enguany la pregonera és Marina Garcés.Compartiu aquest contingut