Lluís Gómez participa a la inauguració de la Conferència Asia-Innova : Servei de Premsa

Lluís Gómez participa a la inauguració de la Conferència Asia-Innova

11/07/2018

Dijous 12 de juliol, a les 9:15 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona); el comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, participa a la inauguració de la conferència d’Asia-Innova, una trobada professional centrada en la cooperació en innovació i tecnologia amb els països de la comunitat asiàtica, organitzada amb la col·laboració dels ajuntaments de Barcelona, Madrid i València, i del ministeri d’Afers Exteriors.

Asia-innova aplega representants de 8 països asiàtics i té lloc del 10 al 13 de juliol amb actes a les tres ciutats, sota el títol de “Fostering Sustainable Cities: Urban Management in Asia and Europe”.

A l’acte de Barcelona hi estan convidats representants dels governs i entitats de India, Guangzhou, Yokohama, Korea i Japó, entre altres.Compartiu aquest contingut