Barcelona acull la conferència Asia-Innova 2018 : Servei de Premsa

Barcelona acull la conferència Asia-Innova 2018

12/07/2018

El comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, ha participat avui a la inauguració de la conferència Asia-Innova, una trobada professional centrada en la cooperació en innovació i tecnologia amb els països de la comunitat asiàtica, organitzada amb la col·laboració dels ajuntaments de Barcelona, Madrid i València, i del ministeri d’Afers Exteriors, i sota el paraigües de Casa Àsia a Barcelona.

Asia-innova aplega representants de 8 països asiàtics i té lloc del 10 al 13 de juliol amb actes a les tres ciutats, sota el títol de “Fostering Sustainable Cities: Urban Management in Asia and Europe”. A l’acte de Barcelona hi ha estat convidats representants dels governs i entitats d’Índia, Guangzhou, Yokohama, Korea i Japó, entre altres.

Gómez ha destacat aquesta trobada com a fòrum perquè les ciutats, empreses i entitats identifiquin oportunitats per treballar conjuntament per millorar la qualitat de vida de la ciutadania en àrees com la innovació urbana, la gestió d’infraestructures, la mobilitat urbana sostenible, l’habitatge, la governança i el desenvolupament econòmic: “El posicionament de Barcelona a nivell econòmic a Àsia”, ha dit Gómez, “és clau per a nosaltres com a ciutat, i mantenim una llarga trajectòria de col·laboració amb els països asiàtics, des de l’Smart City Expo, a diverses activitats conjuntes amb Fira de Barcelona o l’aterratge empresarial a empreses asiàtiques dut a terme des de Barcelona Activa i promoció econòmica internacional de l’Ajuntament de Barcelona”.Compartiu aquest contingut