Barcelona estrena la nova seu d’Amazon al 22@ : Servei de Premsa

Barcelona estrena la nova seu d’Amazon al 22@

25/07/2018

El comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, ha assistit avui a la inauguració de la seu d’Amazon al 22@ de Barcelona, on també hi participaran Koro Castellano, membre del Comité de Direcció d’Amazon a Espanya, Antoni Oliva, director executiu del 22@Network BCN, i Katrina Lane, vicepresidenta del departament de Seller and Vendor Support d’Amazon

El comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, ha assistit avui a l’acte d’inauguració de la seu d’Amazon al 22@ de Barcelona, on també hi ha participat Koro Castellano, membre del Comité de Direcció d’Amazon a Espanya, Antoni Oliva, director executiu del 22@Network BCN, i Katrina Lane, vicepresidenta del departament de Seller and Vendor Support d’Amazon.

 


Per a Gómez, aquesta és “una oportunitat per a la ciutat, en un context on la tecnologia canvia a tota velocitat i el comerç es redefineix”. El comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació ha destacat que “ens volem adaptar a aquesta nova realitat i que sigui una oportunitat per generar un ‘made in Barcelona’ en la revolució del comerç electrònic i tradicional, que es pugui exportar a tot el món”. Per a Gómez, el tarannà dels barcelonins i barcelonines, “a qui ens agrada innovar i ser pioners”, és el que farà que l’arribada d’Amazon a la ciutat sigui un repte i que “ens ajudeu a inventar el futur de com és la manera de Barcelona d’adaptar-nos al futur del comerç i la innovació”.

L’empresa Amazon ha obert el seu Seller Support Hub a Barcelona, que dona suport a les pimes que venen a través d’Amazon Marketplace a Itàlia, França i Espanya. És el centre de treball per a prop de 200 persones que treballen de manera fixa a les instal•lacions i s’espera que arribi a generar fins a 500 llocs de treball en els pròxims anys.Compartiu aquest contingut