Els millors perfils programadors internacionals posaran a prova el seu talent a Barcelona : Servei de Premsa

Els millors perfils programadors internacionals posaran a prova el seu talent a Barcelona

25/09/2018

‘Hola Barcelona’ reuneix participants de 25 universitats de 20 països de tot el món

Faran una setmana intensiva amb tallers digitals especialitzats en software a l’espai Media-TIC de Barcelona Activa

Demà s’inaugura la tercera edició del “bootcamp” ‘Hola Barcelona’, que tindrà lloc fins el 4 d’octubre, amb una setmana intensiva on s’entrenen programadors de tot el món per competir en la final internacional que se celebrarà a Oporto (Portugal) l’any 2019.

Els tallers i workshops digitals amb els principals líders en programació, organitzats per la Universitat Harbour Space, tindran lloc al Cibernarium de Barcelona Activa, a l’edifici Media-TIC, on l’entitat dissenya programes de capacitació tecnològica d’última generació.

L’edició serà dirigida per experts internacionals de programació, com són Andrey Stankevich, Gleb Evstropov i Mike Mirzayanov, i les persones participants són de 25 universitats de 20 països de tot el món.

Raül Sánchez, responsable d’Innovació de Barcelona Activa, ha subratllat que Barcelona té una “vibrant comunitat tecnològica” tant per la presència de multinacionals, com Facebook, Amazon, Oracle, HP, Epso o Rakuten, com per les startups locals on la tecnologia també juga un paper clau, i que són referència en el camp de la innovació. Un exemple és el centre de formació Harbour Space, que ha rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona des de la seva arribada fa tres anys a la ciutat, i que fan una tasca rellevant en el desenvolupament tecnològic de projectes. En aquest sentit, l’agència municipal vol continuar reforçant els seus lligams amb congressos com aquest, que fan encara més estretes les relacions amb les diferents comunitats que s’hi troben a la ciutat, i milloren el seu posicionament en el mercat de treball i formatiu.

 

Ments brillants de tot el món

En el seu manifest d’intencions, ‘Hola Barcelona’ vol aglutinar les ments més brillants en matèria tecnològica de la programació i inspirar futures generacions a participar-hi, rebent formació de primera mà de professionals que són a empreses de renom com Google, Telegram, Quora o Zappos.

Aquest esdeveniment consolida Barcelona com acollidora de les principals trobades tecnològiques, que desenvolupen el talent de les persones en l’entorn digital, com també la fira d’Internet of Things (IoT), Smart City Expo, o el Mobile World Congress, entre d’altres. A més, pimes, startups i professionals que configuren l’ecosistema empresarial de la ciutat en surt beneficiat gràcies al coneixement de noves estratègies en el sector IT.Compartiu aquest contingut