Ada Colau participa a la presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada d’honor a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019 : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la presentació del programa de Barcelona com a ciutat convidada d’honor a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019

18/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest migdia s’ha presentat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona la programació que Barcelona oferirà com a Ciutat convidada d’Honor a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2019.

 

 

A la roda de premsa hi han assistit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de Cultura, Laura Borràs; la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, i la presidenta de la Fundación El Libro, Maria Teresa Carbano.

La Feria del Libro de Buenos Aires

La Feria del Libro de Buenos Aires és un dels esdeveniments culturals més rellevants a Amèrica Llatina tant pel que fa a la seva dimensió, com per la durada i la pluralitat de la seva oferta amb un programa de més de 1.000 activitats i més d’un milió de visitants.

El programa de Barcelona a la 45a edició de la Feria desplegarà més d’un centenar d’activitats amb més de seixanta convidats, una gran llibreria, un estand propi, diverses exposicions literàries i tot un ventall d’activitats paral·leles a la capital argentina. Sota el lema “Barcelona, ciutat literària”, aquesta participació suposa una oportunitat única per mostrar l’immens patrimoni literari de la ciutat en totes les seves facetes, així com estrènyer els llaços històrics que uneixen ambdues ciutats.

Descarregar dossier en format PDF





Paraules clau

cultura/ Feria del Libro/ Feria del Libro de Buenos Aires/ literatura/