Ada Colau participa a l’acte de signatura del Pacte contra la segregació escolar, impulsat pel Síndic de Greuges : Servei de Premsa

Ada Colau participa a l’acte de signatura del Pacte contra la segregació escolar, impulsat pel Síndic de Greuges

15/03/2019

Dilluns, 18 de març, a les 12 hores, al Parlament de Catalunya, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà a l’acte de signatura del Pacte contra la segregació escolar, que impulsa el Síndic de Greuges. A l’acte també intervindran, entre d’altres, el president del Parlament, Roger Torrent; el síndic de Greuges, Rafael Ribó; el conseller d’educació, Josep Bargalló; i alcaldes i alcaldesses de diversos ajuntaments catalans. L’adjunta per la defensa dels drets dels infants i els adolescents del Síndic de Greuges de Catalunya, M. Jesús Larios, farà la presentació del Pacte contra la segregació escolar.Compartiu aquest contingut