Afectacions a la mobilitat a l’avinguda Meridiana i a Príncep d’Astúries : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat a l’avinguda Meridiana i a Príncep d’Astúries

15/03/2019

El 16 i el 17 de març, des de les 8h i fins a les 19h, l’avinguda Meridiana entre els carrers d’Aragó i Mallorca, tindrà restriccions de trànsit en els dos sentits per treballs de pavimentació de la calçada.

Durant el cap de setmana també es realitzaran les obres de pavimentació de l’avinguda Príncep d’Astúries amb desviaments de trànsit entre les 8h i les 19h.

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de març, es produiran les obres de pavimentació de la calçada de l’avinguda Meridiana en el tram que va des del carrer d’Aragó fins al de Mallorca. Hi haurà restriccions de trànsit tant d’entrada com de sortida de la ciutat entre les 8 hores i fins a les 19 hores.

En aquesta zona, per tant, es faran desviaments de trànsit durant tot el cap de setmana i per tant es recomana utilitzar els itineraris alternatius.

Durant els treballs de pavimentació es mantindrà operatiu un mínim pas de vianants en cada tram i el carril bici es desviarà pel carrer d’Aragó, el sentit sortida de la ciutat, i pel carrer de Navas de Tosola, el sentit d’entrada.

Pavimentació a l’avinguda Príncep d’Astúries

Durant el cap de setmana també es realitzaran les tasques de pavimentació de la calçada de l’avinguda Príncep d’Astúries, entre les 8 hores i les 19 hores el 16 i el 17 de març. Els treballs començaran pel tram més proper a la plaça Lesseps i anaran avançant en direcció a la Via Augusta.

Amb motiu d’aquestes obres de pavimentació diumenge 17 de març, es mantindrà un únic carril de circulació en sentit descendent i es tallarà el trànsit de la rambla del Prat entre les 8 hores i les 16 hores. També es procedirà a canviar el sentit de la circulació de forma definitiva dels carrers de Camps i Fabrés, Vallirana i Saragossa.

Es veuran afectades les parades d’autobús en l’àmbit de l’actuació, malgrat que el servei es mantindrà operatiu a la zona.Compartiu aquest contingut