Josep Maria Montaner participa en un debat sobre el MUHBA-Oliva Artés i el futur de Pere IV : Servei de Premsa

Josep Maria Montaner participa en un debat sobre el MUHBA-Oliva Artés i el futur de Pere IV

15/03/2019

Diumenge 17 de març, a les 11:00 hores, (MUHBA Oliva Artés, c/Espronceda 142-146), el regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, participa en un debat sobre el MUHBA Oliva Artés i el futur de Pere IV, que organitzen el districte, el MUHBA-Museu d’Història de de Barcelona i les entitats del Poblenou. La jornada inclou una visita comentada a l’antiga nau Oliva Artés, actualment en obres de rehabilitació i d’ampliació de l’espai expositiu, així com un debat a l’entron d’altres projectes que han permès patrimonialitzar l’eix Pere IV, amb la col·laboració de les entitats del Poblenou.Compartiu aquest contingut