Lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, en una nova jornada sobre els usos del temps a la ciutat : Servei de Premsa

Lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, en una nova jornada sobre els usos del temps a la ciutat

15/03/2019

Dilluns, 18 de març, a les 11.30 hores, (Sala Francesc Cambó de Sant Pau Recinte Modernista, c/ Sant Antoni Maria Claret, 167), es lliurarà el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps. És la setena edició d’aquest premi, i se celebra en el marc d’una jornada que començarà a les 10:00 hores, on guanyadors d’edicions passades faran un diàleg sobre l’impacte d’algunes mesures en les seves empreses. Hi participen Albert Solé, Responsable de Relacions Laborals i  Portaveu de la Comissió d’Igualtat de Henkel Ibérica; Gemma Freixas, Responsable de Gestió de Personal de I+D de SEAT; Ramon Brossa, Director de Recursos Humans de la UPF Barcelona School of Management; Marc Pombo, Country Manager de VertiSub. Durant l’acte, Ma. Ángeles Duran, doctora en Ciència Polítiques i recentment guardonada amb el Premi Nacional de Sociologia (primera dona en obtenir aquest reconeixement), impartirà una conferència sota el títol “La innovació en els usos del temps”.

També participaran a la jornada Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social i Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona; Lluís Gómez, comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament; Gemma Tarafa, comissionada de Salut i de Diversitat Funcional de l’Ajuntament; i Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i de Desenvolupament Local de l’Ajuntament.

La Jornada s’emmarca en el Pacte del Temps de Barcelona, un acord de ciutat impulsat per Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) i la Xarxa NUST (Nous Usos del Temps) juntament amb organitzacions socials i econòmiques de Barcelona.

 

 Compartiu aquest contingut