Visita de la Corporació Municipal a la comunitat de les Germanes Clarisses al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes : Servei de Premsa

Visita de la Corporació Municipal a la comunitat de les Germanes Clarisses al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

15/03/2019

Aquest matí, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i altres membres de la Corporació Municipal han fet la tradicional visita a la comunitat de les Germanes Clarisses al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

 

 

La comunitat de les Germanes Clarisses ha cantat els Goigs de Santa Eulàlia i el Cant del Virolai, la conservadora en cap del Monestir, Anna Castellano, ha explicat els projectes culturals vinculats a l’espai, i l’arquitecte conservador del projecte, Josep Maria Julià, les actuacions realitzades i les previstes.Compartiu aquest contingut