Janet Sanz i Mercedes Vidal participen a la Festa de la Bici 2019 : Servei de Premsa

Janet Sanz i Mercedes Vidal participen a la Festa de la Bici 2019

22/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 24 de març, a les 11:15 hores, al passeig de Lluís Companys (stand Bicing, a tocar del Parc de la Ciutadella), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, atendran els mitjans de comunicació durant la Festa de la Bicicleta 2019.

A partir de les 10.00 hores, es farà la pedalada popular amb motiu del Dia de la Bici, que sortirà des del carrer d’Aragó amb passeig de Sant Joan i finalitzarà al passeig de Lluís Companys cap a les 11.00h.

A les 12.00h tindrà lloc el mosaic humà “Mosaic Bici BCN” que simularà una bicicleta en moviment. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges del mosaic des de la part superior de l’Arc de Triomf.

Durant la festa de la bici hi haurà un stand de Bicing on es podran provar les noves bicis elèctriques que pròximament es posaran en funcionament. L’stand estarà situat al passeig de Lluís Companys a tocar del Parc de la Ciutadella.

Durant tota la jornada hi haurà al passeig de Lluís Companys una fira d’entitats del món de la bicicleta i activitats dirigides a tota la família.

 





Paraules clau

bici/ bicicleta/ bicing/ Bicing elèctric/ carril bici/ mobilitat/