La Capella obre la convocatòria per presentar els projectes per al Barcelona Producció 2019-2020 : Servei de Premsa

La Capella obre la convocatòria per presentar els projectes per al Barcelona Producció 2019-2020

04/04/2019

Fins al dilluns 6 de maig, a les 11 h, es poden presentar els projectes per al Barcelona Producció 2019-2020. La convocatòria, adreçada a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per dur-se a terme i que segueixen de prop les línies discursives de l’art actual. 

Aquesta edició incorpora una nova modalitat de projecte educatiu i de mediació, i el jurat el formaran Joan Casellas, Antònia Folguera, Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa), Alexandra Laudo i Mireia Sallarès, així com Oriol Gual (amb veu i sense vot) i David Armengol (també amb veu i sense vot), que exercirà com a coordinador de la comissió i li donarà suport en la tasca de tutorització dels projectes guanyadors. Les diverses modalitats d’aquest any son: 


PROJECTES EXPOSITIUS

PROJECTES NO EXPOSITIUS

PROJECTE DE MEDIACIÓ


CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ    

FORMULARI I PLANTILLA DE PROJECTE


Compartiu aquest contingut