Nou Barris celebra la Primavera Republicana amb una cercavila i una ofrena floral a l’estàtua de la República : Servei de Premsa

Nou Barris celebra la Primavera Republicana amb una cercavila i una ofrena floral a l’estàtua de la República

14/04/2019

Aquest matí, en el marc de la Primavera Republicana, la Taula Unitària de Nou Barris per la República, la plaça de la República ha acollit de nou la tradicional ofrena a l’estàtua de la República, situada a la plaça que duu el mateix nom des de l’any 2016 que abans es deia plaça de Llucmajor.

 

 

L’acte ha començat amb el també tradicional cercavila, que ha sortit de la plaça del Virrei Amat i s’ha aturat al pla de les Madres de la Plaza de Mayo abans d’arribar a la plaça de la República, on es faran les ofrenes florals a l’estàtua anomenada Flama.

Durant l’acte també s’ha estrenat una nova placa de memòria històrica de la plaça de la República. L’homenatge ha finalitzat amb una actuació musical.

 Compartiu aquest contingut