Mor un home atropellat a la Ronda del Litoral (Sant Martí) : Servei de Premsa

Mor un home atropellat a la Ronda del Litoral (Sant Martí)

19/04/2019

Un home de 22 anys ha mort aquest matí després de les ferides patides en un accident de trànsit.

Prop de les 05:00 hores, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut en un accident a la Ronda Litoral (sortida 23 sentit Besòs) on la conductora d’un turisme ha atropellat un home de 22 anys que ha resultat ferit molt greu.

Els Sistema d’Emergències Mèdiques l’ha traslladat a l’hospital on finalment ha mort hores després.

La conductora del turisme ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia (0,74 mg/l). Per aquest motiu la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana la investigarà per un presumpte delicte d’homicidi per imprudencia greu.

Aquesta és la cinquena víctima mortal d’aquest any en accident de trànsit a la ciutat.

El Consistori lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.Compartiu aquest contingut