Es restableix el servei de TRAM entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu : Servei de Premsa

Es restableix el servei de TRAM entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu

23/04/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les línies T5 i T6 de TRAM funcionaran amb normalitat a partir del dijous 25 d’abril, després d’un tall de tres mesos a causa de les obres dels túnels de les Glòries

El dimecres 24 d’abril entre les 20 hores fins a finalitzar el servei el tall de servei serà entre les parades de Glòries i Sant Martí de Provençals per condicionament de les vies

El servei de les línies T5 i T6 de TRAM, entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu, quedarà restablert aquest dijous 25 d’abril i el servei tornarà a ser l’habitual a les parades de Glòries, la Farinera i Can Jaumandreu. A causa de les obres dels túnels de la plaça de les Glòries, el servei entre aquestes dues estacions havia quedat interromput des del passat 27 de gener i el trajecte es podia fer amb un servei alternatiu de bus llançadora en aquestes estacions. Tal i com estava previst, el servei quedarà restablert abans d’acabar el mes d’abril.

A finals del mes de gener, aquest tram de les línies T5 i T6 es va haver d’inhabilitar a causa de les obres de construcció dels túnels de les Glòries situats a la Gran Via entre el carrer de Badajoz i la rambla del Poblenou. Durant aquest període de temps s’han executat les obres a la banda mar, en una zona molt pròxima a la catenària i les vies del tramvia. Per aquest motiu s’ha hagut de fer la desconnexió elèctrica de la catenària durant tres mesos.

Abans de restablir el servei per complet, el dimecres 24 d’abril, des de les 20 hores del vespre fins a la finalització del servei, l’afectació de la línia serà entre les estacions de Glòries i la de Sant Martí de Provençals, on no hi haurà servei de TRAM per les tasques de condicionament de la via. Aquest trajecte, es cobrirà amb els busos llançadora amb parada a les estacions anul·lades i les línies habituals d’autobús i metro de la zona. També hi haurà un servei d’informadors per donar un bon servei a totes els usuaris i usuàries durant l’afectació.





Paraules clau

mobilitat/ TRAM/