Barcelona obre al públic edificis i espais ocults per la 3a Setmana d’Arquitectura : Servei de Premsa

Barcelona obre al públic edificis i espais ocults per la 3a Setmana d’Arquitectura

02/05/2019

Del 9 al 19 de maig, la ciutat es convertirà per tercer any consecutiu en l’epicentre d’un ampli ventall d’esdeveniments relacionats amb el món de l’arquitectura perquè la ciutadania la visqui d’una manera amena, didàctica i atractiva

Com a novetat, es faran visites guiades a una sèrie d’espais que normalment estan tancats al públic per posar en valor indrets desconeguts com ara l’interior de la Font Màgica de Montjuïc i de la font i les Torres Venecianes de la plaça d’Espanya

Per commemorar el centenari de la fundació de l’escola Bauhaus, hi haurà activitats i xerrades a 10 espais convidats, un per cada districte, que simbolitzen el llegat de la institució i la influència de les avantguardes artístiques i de disseny a Barcelona

Més de 80 arquitectes faran tallers i xerrades a centres educatius per a més de 4.000 alumnes, es farà una gran plantada d’arbres autòctons a Collserola, hi haurà rutes i visites guiades als 10 districtes i un concurs de parets mitgeres

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut