Barcelona, distingida com a “Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018” : Servei de Premsa

Barcelona, distingida com a “Ciutat de la Ciència i la Innovació 2018”

05/05/2019

La ciutat ha rebut la distinció de la Secretaria d’Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació com a “Ciutat de la Ciència i la Innovació” de 2018

Barcelona ha estat guardonada, juntament amb altres dues ciutats de l’estat, per l’aposta decidida en inversions i infraestructures innovadores científiques, tecnològiques i socials i que han destacat en el suport a la innovació als seus territoris

Barcelona ha estat distingida com a “Ciutat de la Ciència i la Innovació“ de 2018, per “l’aposta decidida en inversions i infraestructures innovadores científiques, tecnològiques i socials i que han destacat en el suport a la innovació als seus territoris”. Aquest guardó l’atorga la Secretaria d’Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació, que ha destacat, en la motivació de la distinció, el paper fonamental que desenvolupen les entitats locals per assolir la cohesió dels agents d’innovació, gràcies a la proximitat amb la ciutadania, les empreses i institucions i organismes públics, i es valora l’esforç per potenciar les infraestructures innovadores científiques, tecnològiques i socials, de manera que es propiciï un canvi de model econòmic i es millori el patró de creixement, basat en el coneixement i la innovació.

Barcelona ha estat distingida en la categoria de ciutats de més de 100.000 habitants, juntament amb Castelló de la Plana i Vigo. Amb la distinció, Barcelona s’ha incorporat a la xarxa RED INNPULSO, xarxa de ciutats per la ciència i la innovació, com a fòrum de trobada de tots els ajuntaments distingits per definir i avançar en polítiques locals innovadores.Compartiu aquest contingut