Els guanyadors del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe reben el guardó a Barcelona : Servei de Premsa

Els guanyadors del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe reben el guardó a Barcelona

07/05/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Janet Sanz presenta en roda de premsa els projectes guardonats. La transformació de 530 habitatges – Grand Parc Bordeaux de Lacaton & Vassal Architectes, Frédéric Druot Architecture i Christophe Hutin Architecture és el guanyador del Premi 2019, i els guanyadors d’Arquitectura Emergent són l’estudi de Toulouse BAST per al treball E26 (refectori escolar) a Montbrun-Bocage.

L’EU Mies Award Day se celebra avui i compta amb una sessió gratuïta de debats i conferències sobre la transformació de la vida de les persones i la comunitat, anomenada “EU Mies Award Talks”. Inclourà participants de la Future Architecture Platform.

 

També hi haurà la inauguració de l’exposició del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2019 al Palau Victòria Eugènia i presentació del catàleg.

La jornada culmina amb la cerimònia de lliurament de premis al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.

 

Descarregar document en format PDF





Paraules clau

arquitectura/ Unió Europea – Premi Mies van der Rohe/