Ada Colau dóna la benvinguda a Barcelona de la principal fira mundial del sector audiovisual : Servei de Premsa

Ada Colau dóna la benvinguda a Barcelona de la principal fira mundial del sector audiovisual

10/05/2019

L’alcaldessa, Ada Colau, ha rebut avui a l’Ajuntament de Barcelona els expositors i directors de la fira Integrated Systems Europe (ISE), el congrés més rellevant del mon de l’audiovisual que se celebrarà a la ciutat a partir de 2021 i que es calcula que tindrà un impacte econòmic al voltant dels 400 milions d’euros.

Colau ha destacat la idoneïtat de la ciutat “per fer créixer encara més la fira ISE, perquè la suma de Barcelona i ISE és una fórmula guanyadora”, i ha posat en valor el compromís de Barcelona amb la ciència, la tecnologia, la innovació i el disseny, i la motivació per seguir treballant per esdevenir líders en innovació i creativitat en el mon. L’alcaldessa també ha assenyalat la importància d’aquesta fira, líder d’un sector estratègic i de futur, i s’ha mostrat confiada del seu creixement i consolidació a la capital catalana.

 

A l’acte també hi ha assistit el director gerent d’ISE, Mike Blackman, i el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat, que han destacat la posició estratègica de la ciutat en l’atracció de talent, i han coincidit a fixar el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona com a seu permanent del saló Integrated Systems Europe (ISE) pels seus organitzadors.

En l’edició de 2018, ISE va reunir 1.296 expositors i 80.923 assistents.

 

Document relacionat:

Representants de l’Integrated Systems Europe (ISE) visiten Barcelona per preparar la seva arribada el 2021Compartiu aquest contingut