Entra en funcionament un nou Ateneu de Fabricació Digital al Parc Tecnològic de Barcelona Activa : Servei de Premsa

Entra en funcionament un nou Ateneu de Fabricació Digital al Parc Tecnològic de Barcelona Activa

14/05/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 15 de maig, a les 11.00 hores, al Parc Tecnològic de Barcelona Activa (C/ Marie Curie, 8-14), es posa en marxa el nou Ateneu de Fabricació, dirigit a petites empreses i persones emprenedores, per tal que tinguin accés a diferents recursos com la maquinària, la capacitació i l’assessorament a través un equip especialista.

Amb el nou Ateneu, per tant, s’avança en el suport a la consolidació de pimes facilitant que puguin realitzar un prototip en l’àmbit industrial per testejar amb el mercat la idoneïtat i viabilitat de productes.

Els mitjans interessats podran visitar el nou equipament i durant la visita es farà una demostració de l’ús de la maquinària que empreses del Parc Tecnològic ja utilitzen en quant al servei de fabricació digital, i s’explicaran els nous models d’aprenentatge obert i en xarxa que, des d’ara, quedaran disponibles en aquest equipament del districte de Nou Barris. Coincidint amb la Festa Major de Nou Barris tindrà lloc jornades de portes obertes perquè diferents col·lectius coneguin el nou Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic i la seva aposta per un futur amb més formació en tecnologia i ús públics d’aquestes iniciatives.

Responsables de l’entitat acompanyaran durant la visita i podran fer declaracions i explicacions del seu funcionament.





Paraules clau

Barcelona Activa/ tecnologia/