Presentació del 15è Concurs Internacional de Música de les Corts : Servei de Premsa

Presentació del 15è Concurs Internacional de Música de les Corts

14/05/2019

Dimecres 15 de maig, a les 10.30 hores, al Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la presentació en roda de premsa de la 15a edició del Concurs Internacional de Música de les Corts, un certamen que tindrà lloc del 20 al 25 de maig a diferents equipaments del districte.

Aquest concurs estimula i dona suport a joves intèrprets en la seva carrera musical, difon la música clàssica a partir de joves generacions i estableix un marc cultural de difusió musical a les Corts.

A la taula de presentació hi haurà el regidor del districte de les Corts, Agustí Colom; l’agent musical i representant del jurat, Carlos Caballé; la soprano, Sara Bañeras; la presidenta de l’associació Cor Cremat, Mercè de la Torre i la directora del Centre d’Estudis Musicals A Tempo, Silvia Chocrón.

 Compartiu aquest contingut