‘La Nit dels Museus’ mantindrà demà en vetlla 84 equipaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona : Servei de Premsa

‘La Nit dels Museus’ mantindrà demà en vetlla 84 equipaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

17/05/2019

Dissabte 18 de maig, entre les 19.00 i les 01.00 hores de la matinada, tindrà lloc la12 edició de La Nit dels Museus a Barcelona. Enguany, hi prendran part 84 equipaments i espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i Sant Joan Despí, en la que serà l’edició més metropolitana d’aquesta trobada nocturna.

En les sis hores de La Nit dels Museus, a més de visitar de forma gratuïta les exposicions temporals i col·leccions permanents, tothom qui es desplaci als equipaments participants, podrà gaudir d’activitats molt diverses: des de visites guiades a tallers, concerts i foodtrucks, representacions de dansa i teatre, videoinstal·lacions o contacontes.

Programa sencer i imatges per premsa aquíCompartiu aquest contingut