El Mercat de Sant Antoni celebra el primer aniversari des de la remodelació : Servei de Premsa

El Mercat de Sant Antoni celebra el primer aniversari des de la remodelació

23/05/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els comerciants del Mercat de Sant Antoni junt amb Sant Antoni Comerç celebren el primer any de funcionament del nou mercat amb un programa de més de 20 activitats al llarg de la setmana

Avui fa un any que va obrir portes el remodelat Mercat de Sant Antoni. Les associacions de comerciants del Mercat (Alimentació, Encants i Dominicals) i l’Eix Comercial Sant Antoni Comerç (SAC) han organitzat diverses activitats al llarg de tota la setmana per celebrar el primer aniversari de la remodelació del mercat, que va obrir les seves portes el 23 de maig de l’any 2018. L’acte central ha estat aquest matí amb l’àpat d’un gran pastís gegant.

Durant tota la setmana, des del dia 18 i fins el 26 de maig, el Mercat de Sant Antoni i els seus entorns estan sent l’escenari de més de 20 activitats organitzades amb la col·laboració dels comerços i entitats del barri. Entre les activitats, un sopar popular el passat 18 de maig, lectures poètiques, sorteig de vals de compra, concurs lingüístic, òpera al comerç, diversos tallers o actuacions musicals (la programació es pot veure en document adjunt).

El Mercat de Sant Antoni va tornar a obrir portes avui fa un any després de 9 anys d’obres. Ho va fer amb 226 establiments, dels quals 52 corresponen al mercat de producte fresc (alimentació), 95 als encants (no alimentari) i 78 al dominical de llibre. El Mercat també compta amb un establiment d’autoservei. A banda, les plantes soterrànies estan ocupades per un pàrquing públic de 400 places que dona servei al barri i un espai d’infraestructura logística per als paradistes.

Més enllà de l’equipament comercial, les obres del Mercat de Sant Antoni van portar a la descoberta i la recuperació de restes patrimonials d’època romana i d’època medieval. Així, la rehabilitació va incloure el projecte de remodelació de l’antic baluard de Sant Antoni, que formava part de la muralla que separava l’antiga ciutat del nou Eixample, i la descoberta de part de la calçada romana.

Més informació: Descarregar programa en format PDF





Paraules clau

mercat/ sant antoni/