Miquel Àngel Essomba assisteix a la final dels Festivals Embrió i Brot : Servei de Premsa

Miquel Àngel Essomba assisteix a la final dels Festivals Embrió i Brot

24/05/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dos dels finalistes del Festival Brot participaran a les Festes de La Mercè i a la Lali Jove

Els finalistes també participaran en els concerts del cicle Primavera als Barris i seran proposats per actuar a altres espais musicals de la ciutat

Divendres 24 de maig a les 21h (Espai Jove La Bàscula. Carrer del Foc, 128), el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba, assistirà a la final del Festival Embrió destinat a solistes i grups musicals formats per adolescents entre 14 i 18 anys. En total, a l’escenari de l’Embrió tocaran 28 participants Els finalistes són: Overload, Infumables, One Voice, Cleanstring y Cubiks.

La final del Festival Embrió serà l’avantsala de la final del Festival Brot per a grups i solistes d’entre 18 i 25 anys que tindrà lloc demà dissabte, a les 21h, a l’Espai Jove Boca Nord (carrer dels Agudells, 37).

En aquesta edició el Festival Brot ha comptat amb 47 inscripcions i, per primera vegada, els artistes solistes han pogut participar en el festival. En total, ho han fet 13 solistes, de les quals, una solista, DASA, ha arribat a la final. Els sis finalistes del concurs són Blau Cubarsi&Brother, Brush, DASA, El Batalla, Joina y RedFall Haze.

El Festival Brot està organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i s’impulsa conjuntament amb els diferents equipaments juvenils i musicals de la ciutat. La iniciativa vol donar impuls a nous talents emergents de la ciutat en l’àmbit de la creació musical, oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Aquest any, dos finalistes participaran a les Festes de La Mercè i a la Lali Jove. Els finalistes també participaran en els concerts del cicle Primavera als Barris.





Paraules clau

cultura/