Afectacions de trànsit a la Gran Via entre Selva de Mar i Ca n’Oliva aquest cap de setmana : Servei de Premsa

Afectacions de trànsit a la Gran Via entre Selva de Mar i Ca n’Oliva aquest cap de setmana

31/05/2019



Temps estimat de lectura: 3 minuts

L’1, el 2 i el 9 de juny es realitzaran tasques de millora de creuaments semafòrics que obliguen a fer talls de trànsit a la zona

Dissabte 1 de juny els treballs es concentraran a la Gran Via entre la Rambla Prim i el carrer de Ca n’Oliva des de les 7.30h del matí fins a la finalització, prevista al vespre

Diumenge 2 de juny els treballs es faran als encreuaments de la Gran Via amb Rambla Prim i a la Gran Via amb Selva de Mar

Aquest cap de setmana 1 i 2 de juny i el pròxim diumenge 9 de juny es faran unes obres de millora dels creuaments semafòrics a diferents cruïlles de la Gran Via. Es faran als encreuaments amb el carrer de Ca n’Oliva, amb Rambla Prim, amb Josep Pla, amb Selva de Mar i amb Bac de Roda. Aquestes tasques de millora dels semàfors, suposaran restriccions importants de trànsit a la zona.

 

 

El primer dia de les obres, el dissabte 1 de juny, els treballs se centraran en tres creuaments semafòrics a la calçada mar de la Gran Via entre la Rambla Prim (banda Besòs) i el carrer de Ca n’Oliva. Per aquest motiu, entre les 7.30 hores del matí i fins al vespre es tallarà la calçada mar de la Gran Via inclosa la incorporació a l’entrada de la C-31, sentit sortida de la ciutat. Aquesta afectació també obligarà a fer ajustos de circulació als carrers dels voltants per facilitar l’accés als veïns. La línia d’autobús H12 restarà afectada durant la jornada i modificarà l’itinerari habitual en el sentit Besòs. També s’establiran passos alternatius per a vianants en la zona afectada.

El diumenge 2 de juny es preveuen dues actuacions, a la Gran Via amb Selva de Mar i a la Gran Via entre Rambla Prim (banda Llobregat) i el carrer Maresme.

Pel que fa a l’actuació de la Gran Via amb el carrer de Selva de Mar, es treballarà en quatre creuaments semafòrics tant al costat mar com muntanya de la Gran Via. Al costat mar (sortida de la ciutat), restarà tallada l’entrada a la C-31 i es faran desviaments i restriccions als carrers dels voltants per facilitar les tasques que s’hi realitzin. Al costat muntanya (entrada a la ciutat), restarà tallada la Gran Via entre els carrers d’Agricultura i Selva de Mar i també la sortida 207 sentit Llobregat de la C31.

L’actuació a la Gran Via entre el costat Llobregat de Rambla Prim i el carrer Maresme, tres creuaments semafòrics, comportarà el tall de la calçada mar en aquest tram. A més, a la calçada Llobregat de la Rambla Prim, entre els carrers d’Andrade i Pere IV, hi haurà una restricció del trànsit amb un únic carril de circulació. També hi haurà un únic carril de circulació a la calçada muntanya de la Gran via entre el costat Llobregat de la Rambla Prim i el carrer Maresme. Les obres afectaran també a la línia H12 d’autobús que modificarà l’itinerari habitual tant en el sentit Besòs com en el sentit Llobregat. També hi haurà restriccions als passos de vianants de la zona d’actuació.

El diumenge 9 de juny es faran dues actuacions a la Gran Via amb el carrer de Bac de Roda i a la Gran via entre els carrers de Josep Pla  i Agricultura.





Paraules clau

gran via/ mobilitat/ obres/ obresbcn/ Sant Martí/