Afectacions de trànsit a la Gran Via entre els carrers de Selva de Mar i Josep Pla aquest cap de setmana : Servei de Premsa

Afectacions de trànsit a la Gran Via entre els carrers de Selva de Mar i Josep Pla aquest cap de setmana

07/06/2019

El diumenge 9 de juny es realitzaran tasques de millora de creuaments semafòrics a les cruïlles de Gran Via amb Agricultura i Gran Via amb Maresme

Les obres de millora, que es duran a terme des de les 7.00 hores del matí i fins al vespre, obliguen a fer talls de trànsit a la zona.

Aquest diumenge 9 de juny es faran unes obres de millora dels creuaments semafòrics a dues cruïlles de la Gran Via. A l’encreuament amb el carrer Agricultura i a l’encreuament amb el carrer Maresme. Aquestes tasques de millora dels semàfors suposaran restriccions importants de trànsit i desviaments a la zona de la Gran Via entre els carrers de Selva de Mar i Josep Pla.

A la Gran Via amb el carrer de Maresme es treballarà en els creuaments semafòrics de la banda mar. Les afectacions en aquest punt començaran a les 7.00 hores del matí i duraran fins al vespre. Les restriccions es produiran a la Gran Via entre els carrers de Josep Pla i la Rambla Prim i s’habilitaran itineraris alternatius per minimitzar les molèsties a veïns i veïnes de la zona.

Les tasques de millora en els creuaments semafòrics de Gran Via amb el carrer Agricultura, comportaran igualment restriccions importants a la zona, entre Selva de Mar i Josep Pla. L’accés a la C-31 en aquell punt en sentit sortida de la ciutat es mantindrà habilitat i la línia d’autobús H12 modificarà el recorregut habitual a causa de les obres tant en sentit Besòs, mentre que el sentit Llobregat funcionarà amb normalitat.

Aquestes actuacions a la Gran Via es realitzaran amb el suport de senyalistes. Restaran afectats també els passos de vianants de les cruïlles on es realitzaran treballs, motiu pel qual s’establiran itineraris alternatius de pas, accessibles i segurs.

Restriccions als voltants de la plaça de les Glòries

A partir del dijous 13 de juny es duran a terme algunes actuacions relacionades amb les obres dels túnels viaris de les Glòries. Aquell dia es procedirà a habilitar un nou pas de vianants a la Gran Via amb el carrer de la Ciutat de Granada i s’anul·larà el pas de vianants existent a la Gran Via amb el carrer de Roc Boronat. Els treballs de pintura del nou pas i l’eliminació de l’existent es faran la nit del 12 al 13 de juny.

D’altra banda, a partir del diumenge 16 de juny, es farà un actuació que comportarà el tall del carrer de Ciutat de Granada a l’alçada del lateral de la Gran Via, a la banda mar. Durant aquests treballs l’accés a l’aparcament del centre comercial Glòries quedarà tancat i l’accés a l’aparcament ONA es farà des de l’avinguda Diagonal.

Altres actuacions a la ciutat

El diumenge 9 de juny, entre les 8.00 hores del matí i fins a les 20.00 hores del vespre, es realitzaran els treballs de renovació de juntes del paviment a la Via Augusta, costat Besòs, entre els carrers de Demestre i Hort de la Vila, al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Els treballs es faran tallant a la circulació la calçada de la banda Besòs, habilitant dos carrils en sentit sortida i un carril sentit entrada a la ciutat per la calçada de la banda Llobregat. Les parades d’autobús en els dos sentits de la circulació de la Via Augusta entre els carrers de Demestre i Pau Alcover s’anul·laran durant els treballs.

D’altra banda també es preveu una actuació a la Gran Via al costat mar entre els carrers de Padilla i Badajoz. S’ocuparan dos carrils de circulació i se’n deixarà un d’obert al trànsit. Aquestes restriccions començaran a les 11.30 hores del matí i s’allargaran fins a les 20.00 hores de diumenge.

La nit del divendres 7 al dissabte 8 de juny es faran treballs de pavimentació del ramal d’accés a la B20 des de la B23 d’entrada a la ciutat, just abans d’arribar a l’avinguda Diagonal, fora de l’àmbit de la ciutat.

La nit de dissabte 8 a diumenge 9 de juny es realitzaran els treballs de pavimentació del tronc central de la B10 de la calçada sentit Besòs a l’alçada de la sortida 13, mantenint sempre un carril de circulació pel tronc central de la B10 sentit Besòs. Aquestes actuacions es faran en dues fases:

Aquests treballs no afectaran el ramal de la Zona Franca.

Finalment, el diumenge 9 de juny també es realitzarà una reparació de paviments a la plaça Francesc Macià, costat muntanya, entre l’avinguda Diagonal i Pau Casals. Aquests treballs es desenvoluparan entre les 8.00 i les 11.00 hores, però la restricció del trànsit començarà a les 7.00 hores. Es mantindran dos carrils de circulació, però es tallarà el lateral muntanya de l’avinguda Diagonal, sentit Llobregat, al carrer Calvet i Casanovas. També es restringirà el tronc central de l’avinguda Diagonal sentit Llobregat, passant de tres carrils a un. Aquesta actuació suposarà també que s’anul·li la prada de bus existent a l’alçada del carrer Calvet en sentit Llobregat.

 Compartiu aquest contingut