Gómez participa a la presentació de Gamelab : Servei de Premsa

Gómez participa a la presentació de Gamelab

18/06/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

El comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació, Lluís Gómez, ha participat avui a la presentació de Gamelab, la fira de referència del sector del videojoc. Gómez ha destacat que “aquest sector necessita talent i persones emprenedores, i per això Gamelab és una molt bona oportunitat per al teixit local”, i ha posat en valor que “iniciatives com Gamelab permeten reforçar la posició de Barcelona en congressos i com a referent en la indústria del videojoc”.

Per al comissionat Lluís Gómez és clau donar suport des de l’Ajuntament de Barcelona a iniciatives com Gamelab, “perquè el sector del videojoc està creixent molt a Barcelona, li hem donat suport fins ara i encara ha d’estar més a les nostres taules en la nova legislatura”.

A la presentació també hi han participat el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Miquel Curanta; el director i el cofundador de Gamelab, Iván Fernández Lobo i Gonzo Suárez; el sotsdirector general de promoció d’Indústries Culturals del Ministeri de Cultura i Esport, Borja Álvarez Rubio; el director general de innovació i Economia Digital, Daniel Marco, i la directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villaroya.

Gamelab és el saló professional de referència sobre videojocs i oci interactiu, que tindrà lloc a Barcelona del 26 al 28 de juny.





Paraules clau

videojoc/