Un nou espai infantil amb jocs d’aigua obre demà al parc de Joan Miró, a la Nova Esquerra de l’Eixample : Servei de Premsa

Un nou espai infantil amb jocs d’aigua obre demà al parc de Joan Miró, a la Nova Esquerra de l’Eixample

24/06/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Està ubicat a l’entorn de les pistes poliesportives municipals del parc de Joan Miró, i a banda dels jocs aquàtics, l’espai estarà dinamitzat per personal especialitzat per generar dinàmiques participatives

Atenció als mitjans: El conseller tècnic de l’Eixample, Jordi Matas, atendrà als mitjans que necessitin declaracions sobre aquest nou espai al mateix recinte (parc de Joan Miró, accés per c/ Aragó, 2) demà dimarts, dia 25 de juny a les 10.00 hores. També es podran prendre imatges del nou espai.

Demà dimarts, dia 25 de juny, obre un nou espai amb jocs i lliscadors aquàtics als entorns del parc de Joan Miró, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. Es tracta d’una zona lúdica i refrescant pensada per a un ús familiar i sobretot dissenyada per a l’esbarjo dels més menuts, ja que els jocs d’aigua són per a infants d’entre 0 i 12 anys. L’espai, situat a les pistes poliesportives del parc de Joan Miró (c/ Aragó, 2) es distribueix en diferents zones aquàtiques, que es distingiran entre elles amb noms d’indrets de Catalunya a on hi ha aigua (el llac de Banyoles, el Delta de l’Ebre, els Pirineus…). En cadascun d’aquests espais els infants podran participar en propostes lúdiques amb l’aigua com a protagonista que estaran dinamitzades pel personal de la instal•lació, de manera que es puguin generar dinàmiques que fomentin el joc entre la mainada.

L’Espai de joc i aigua obrirà entre les 10 del matí i les 20h de la tarda tots els dies de la setmana (de dilluns a diumenge), i tindrà un aforament màxim de 120 persones (uns 60 infants més una persona acompanyant per cadascun d’ells).

L’estada màxima al recinte s’establirà en dues hores. El període d’obertura d’aquest espai de joc aquàtic serà des del 25 de juny fins al 6 de setembre.

Els preus d’accés a l’espai seran:
– 1,60 euros l’entrada individual
– 1,20 euros per persona l’entrada en grup (els casals homologats)
– L’entrada per família nombrosa i monoparental costarà 0,80 euros per persona
– Els menors d’1 any i les persones més grans de 65 anys o usuàries de la targeta rosa tindran accés gratuït

La nova zona lúdica i aquàtica de l’Eixample es dividirà en diferents espais:
– Zona d’estada
– Racó de jocs d’aigua
– Racó de circuïts
– Racó de lliscadors
– Racó d’aspersors i brolladors

 

 

 

 





Paraules clau

Parc de Joan Miró/