L’alcaldessa assisteix a la inauguració del Grec Festival de Barcelona 2019 : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a la inauguració del Grec Festival de Barcelona 2019

25/06/2019

Dimecres, 26 de juny, a les 22 hores, al Teatre Grec, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la inauguració del Grec Festival de Barcelona 2019, que aquest any estarà protagonitzada pel quartet de San Francisco Kronos Quartet, joves talents de l’ESMuC, i l’artista visual Alba G. Corral. En el concert també participarà la cantant i compositora Maria Arnal, que ha estat convidada per Kronos Quartet a interpretar tres temes de Pete Seeger, especialment arranjats per l’ocasió. A l’acte també hi assistirà el primer tinent d’alcaldia de Cultura, Educació i Participació, Joan Subirats.

Abans, des de les 19:30 hores, com un esdeveniment previ al concert de Kronos, un grup de joves músics de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) coordinats per David Albet, director artístic de la formació de música contemporània Barcelona, interpretarà una tria de peces del repertori de Fifty for the Future repartits pels jardins del Teatre Grec.Compartiu aquest contingut