Presentació dels Barcelona World Roller Games 2019 : Servei de Premsa

Presentació dels Barcelona World Roller Games 2019

25/06/2019

Dimecres 26 de juny, a les 12 hores, a la sala Lluís Companys (Ajuntament de Barcelona), tindrà lloc la presentació dels Barcelona World Roller Games 2019. A l’acte hi assistiran la tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Feminisme, Laura Pérez, la comissionada d’esports, Marta Carranza, el president del Comitè Organitzador dels BWRG, Carmelo Paniagua, el president del Comitè Executiu dels BWRG, Ramón Basiana i diverses personalitats esportives, institucionals i de patrocini. Els Barcelona World Roller Games se celebraran del 4 al 14 de juliol, en diverses seus a la ciutat i subseus en altres poblacions. Més de 4.000 esportistes, provinents de 81 països, competiran en 11 modalitats d’esports de roda petita: Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard.

 Compartiu aquest contingut