Ada Colau assisteix a l’acte en record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost del 2017 a Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte en record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost del 2017 a Barcelona

16/08/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 17 d’agost a les 10:00 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, assisteix al minut de silenci en record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017 a Barcelona. També hi assistiran representants de tots els grups municipals, així com d’altres institucions. En l’acte no hi haurà parlaments polítics.

L’acte està promogut per l’Ajuntament de Barcelona i la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme (UAVAT). A les 10 del matí es farà un minut de silenci acompanyat per la música del Cant dels Ocells, al Pla de l’Ós de la Rambla, a l’alçada del Memorial.

Un cop finalitzat el minut de silenci, les víctimes i familiars de les víctimes assistents faran una ofrena d’un clavell blanc, i posteriorment ho faran també les autoritats.

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: Es tracta d’un acte breu. Es recomana arribar a les 9:00 hores. Hi haurà espai reservat per als mitjans audiovisuals.





Paraules clau

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/