Lliurament de Premis del Concurs de Guarnit de carrers de la Festa Major de Gràcia 2019 : Servei de Premsa

Lliurament de Premis del Concurs de Guarnit de carrers de la Festa Major de Gràcia 2019

16/08/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 17 d’agost, a les 17 hores, a la plaça de la Vila de Gràcia, se celebrarà la tradicional entrega de premis dels carrers, balcons i portalades guarnides de la Festa Major de Gràcia. A l’acte hi assistirà la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació  Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, i el president del districte, Ferran Mascarell, entre d’altres representants del consell del districte de Gràcia.

Enguany han participat un total de 24 carrers, tres més que l’any passat. Es tracta de la participació més alta des de l’any 2001. Aquest 2019, hi participaran tots els carrers que ja ho van fer el 2018 i s’hi afegeixen el carrer Lluís Vives, la plaça del Nord i el carrer Lluís Antúnez amb la placeta de Sant Miquel.

Enguany s’ha creat un nou premi en el concurs de guarniments, el Premi a l’accessibilitat, impulsat pel Districte de Gràcia i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, en col·laboració amb la Fundació Festa Major. El premi al carrer més accessible comptarà amb un jurat especialitzat de sis persones: tres representants de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i tres representants d’entitats de que treballen amb persones amb discapacitat.





Paraules clau

Festa Major de Gràcia/ festa major de gràcia 2019/ Gràcia. Gràcia 2019/