El ‘Barcelona Dibuixa’ celebra la cultura de la mà del llapis i el paper : Servei de Premsa

El ‘Barcelona Dibuixa’ celebra la cultura de la mà del llapis i el paper

18/10/2019

Diumenge 20 d’octubre, Barcelona Dibuixa (abans conegut com Big Draw) omplirà de dibuix la ciutat de Barcelona entre les 11 i les 19 hores. Més de 50 artistes, dissenyadors i il·lustradors s’encarregaran de portar a terme els 48 tallers gratuïts en què grans i petits podran compartir la seva creativitat i explorar les possibilitats que ofereixen el llapis i el paper, així com l’expressió cultural a través del dibuix.

Aquest any, Barcelona Dibuixa, estarà present a 9 barris de la ciutat de 4 districtes diferents: Ciutat Vella, Sant Andreu, Sant Martí i Sants-Montjuïc. Pel que fa a les entitats participants, se n’incorporen 13 de noves: Castell de Montjuïc, Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d´Art Contemporani, Institut del Teatre, Mercat de les Flors, Museu d’Història de Barcelona, Museu d’Història de Catalunya, Museu Frederic Marès, Museu Marítim de Barcelona, Casal de Barri del Besòs, Centre Cívic Can Felipa, Centre Cívic Besòs, Centre Cívic Sant Andreu i la Comissió veïnal “Besòs-Maresme, barri net”.

Més informació i imatges per premsa aquí

 Compartiu aquest contingut